Ne aflăm în ultima lună de iarnă, primăvara se apropie și suntem totodată în pragul mai multor sărbători fie dedicate iubirii: Valentine`s Day (14 Februarie), Dragobetele (24 februarie), iar zilele destinate femeii și a mamei se apropie vertiginos.

Cum să arătăm impecabil cu aceste ocazii speciale?

În primul rând avem nevoie de o hidratare în profunzime a tenului. Hidratare pe care cu siguranță nu o putem obține doar cu ajutorul cremelor, măștilor faciale sau serurilor, care conțin acid hialuronic și promit „adevărate minuni”.

Nici tratamentele preparate în casă cu diverse ingrediente naturale nu vă vor ajuta.

Noi vă propunem însă un tratament minunat, cu efecte superbe și într-adevăr vizibile. Vorbim despre o procedură cu un nume predestinat rezultatelor și beneficiilor pe care le va aduce tenului tău: Beauty Cocktailul / Cocktailul Frumuseții.

Cum funcționează Cocktailul Frumuseții?

Acest tratament conține un amestec de substanțe nutritive compus din: vitamine, minerale, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic. Toate ingredientele sunt perfecte pentru un ten hidratat, luminos și cu un aspect fresh.

Acest cocktail de substanțe se introduce în piele prin multiple injectări la nivelul feței sau/și a gâtului. Trebuie să știți că procedura nu este una dureroasă, ea se realizează sub anestezie topică (cremă anestezică), iar pacientul nu resimte nici un fel de durere sau disconfort.

Rezultatele încep să fie vizibile după prima ședință, însă pentru a vă bucura de un efect optim, specialiștii noștri recomandă 4-5 ședințe.

Ce beneficii are tratamentul?

Ei bine, după cum îi spune și numele, procedura are o mulțime de beneficii. Ea reușește să estompeze ridurile fine, porii dilatați, estompează cicatricile și semnele post-acneice, crește elasticitatea și tonusul pielii, reglează cantitatea de sebum de la nivelul feței, estompează pistruii și, după cum am menționat și anterior, reușește să hidrateze în profunzime pielea.

 

Deci, acum ești pregătită să încerci această procedură?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.