Daca pana acum procedura de reconturare mandibulara era una dintre cele mai cautate de catre femei, acum lucrurile s-au schimbat. Metoda revolutionara venita din Rusia face furori si in randul barbatilor! Ambele sexe isi doresc un profil echilibrat, armonios, care sa atraga toate privirile.

Toate femeile isi doresc un profil de zeita, iar acest lucru este posibil astazi datorita reconturarii mandibulare cu acid hialuronic.

 

Reconturarea mandibulara, noul trend in randul barbatilor.

Procedura cautata pana recent de femei, a luat o amploare considerabila in Rusia, in randul sexului masculin. Barbati din intreaga Rusie vin in cabinetele specialistilor in estetica pentru a dobandi un profil mai armonios, mai masculin, care sa le puna in evidenta trasaturile.

 

Metoda e simpla, atat in cazul barbatilor, cat si femeilor. Tehnica presupune injectarea cu acid hialuronic in puncte cheie, reusind sa ofere rezultate spectaculoase, reface conturul facial, conferă un aspect proaspăt și înlătură aspectul de față căzută, tristă, obosită. Este o procedură minim invazivă, nedureroasă, care dureaza putin, numai 30 de minute. Rezultatul devine vizibil imediat pentru un plus de senzualitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.