Cea mai controversata ispita de la Insula Iubirii, Maria Ilioiu, alege calitatea atunci cand vine vorba de procedurile estetice la care apeleaza. Formele apetisante ale brunetei adună zilnic mii de aprecieri din partea fanilor, dar şi din partea femeilor care isi doresc sa arate ca frumoasa roscata.

Din Thailanda, in cabinetul medicilor

Cu toate că deja are mii de fani si un look de invidiat, cum s-a intors in Romania, Maria Ilioiu a facut o vizita la Clinica Swiss EstetiX pentru o procedura minim invaziva, cu un efect spectaculos.  “E un lucru care ține de ingrijire si de respectul pe care îl ai față de tine. Auzisem de Clinica Swiss EstetiX si am hotarat sa aleg, pentru inceput, o procedura de volumizare a pometilor. Sunt mai mult decat multumita si ii recomand cu drag!”

 

 

Metoda preferată a vedetelor de la Hollywood, aleasa si de Maria

 

Maria Ilioiu a ales metoda preferata de celebritatile de la Hollywood. Vedete din întreaga lume aleg procedura de mărire a pomeților cu acid hialuronic în detrimentul implanturilor cu silicon deoarece este o metodă sigură, fără riscuri și temporară.  Cateva exemple ar fi: Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer, Megan Fox, Madonna, Victoria Beckham sau Sharon Stone. Un alt avantaj este că pacienta poate reveni oricând pentru remodelare, încercând diferite variante pentru îmbunătățirea zonei. Indiferent că se optează pentru pomeți proeminenți sau un contur fin cu aspect natural, tratamentul este cel mai solicitat la nivel mondial.

Marirea pometilor cu acid hialuronic este o procedură minim invazivă, nedureroasă, ce oferă rezultate spectaculoase, reface conturul facial, redă volumul pomeților, conferă un aspect proaspăt și înlătură aspectul de față căzută, tristă, obosită. Rezultatul devine vizibil imediat pentru un plus de senzualitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.