La nici 24 de ore de la primirea premiului pentru Ascensiunea Anului în Estetică, Valentin Burada, face un bilanț intermediar pe 2017: ,,A fost un an greu, plin de provocări, dar și de satisfacții

 Valentin Burada, fondatorul și managerul Clinicii Swiss EstetiX, a fost premiat pentru ,,ASCENSIUNEA ANULUI ÎN ESTETICĂ” în cadrul celui mai prestigios festival de modă din București, „Bucharest Fashion Week”, editia 2017.

Valentin Burada a declarat la urcarea pe scenă că rezultatele spectaculoase obținute de Clinica Swiss EstetiX reprezintă eforturile comune ale medicilor specialiști din clinică, ale asistentelor Swiss EstetiX și ale echipei de comunicare și marketing, care au transformat Clinica Swiss EstetiX, în 2017, în ascensiunea anului în domeniul esteticii.

„Vă mulțumesc pentru premiu, doresc să impart reușita cu medicii specialiști de la Swiss EstetiX și cu întreaga echipă”

Clinica Swiss EstetiX a introdus și promovat în România, în premieră, o inovație estetică care a devenit în scurt timp de la lansare una dintre cele mai căutate proceduri din țară: mărirea feselor și sânilor prin injectare cu Aqua Filling, cu rezultate vizibile imediat și fără riscuri.

 

Succesul clinicii nu s-a rezumat doar la premierele medicale aduse pentru pacientele din România. Swiss EstetiX a devenit în cel mai scurt timp, clinica preferată a persoanelor publice care i-au trecut pragul pentru diverse proceduri de la mărire de buze, la lipoliză sau mezoterapie cu propriul sânge, ceea ce i-a adus și denumirea de Clinica Vedetelor.

Swiss EstetiX a influențat puternic în 2017 întreg domeniul estetic, premierele marcante fiind preluate rapid și dezvoltând piața medicală românească.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.