4 premii castigate in decurs de 3 ani de clinica Swiss EstetiX admit, cu siguranta, meritele aduse pietei estetice din Romania. Misiunea de a aduce la nivel public inovatiile internationale din domeniu au dus la recunoastere generala, atat in mass media traditionala, cat si in randul oamenilor cunoscuti din tara.

Premiile Swiss EstetiX recunosc calitatea serviciilor oferite

Devotamentul si munca depusa in cei 3 ani de echipa Swiss EstetiX au format o echipa performanta de specialisti in estetica, recunoscuta atat la nivel national, cat si international. In 2017, 3 premii au venit ca o accentuare a faptului ca efortul depus este apreciat. Premiile “Partenerul nr. 1 al ALLERGAN Juvederm Romania”, Partenerul nr. 1 al “Croma Princess” si Premiul pentru “Ascensiunea anului in estetica” ne-au motivat sa aducem in tara noutatile internationale din estetica pentru pacientele noastre si sa ne perfectionam permanent.

 

Swiss EstetiX, premiata de Printul Paul si Printesa Lia

In cadrul unui dineu organizat de Casa Regala, la care au fost prezenti oameni de afaceri, vedete si oamenii politici ai momentului, Printul Paul a inmanat diploma de recunoastere a meritelor pentru inovatii in domeniul esteticii fondatorului clinicii Swiss EstetiX, Valentin Burada.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat Alina Eremia, Mirabela Dauer si cunoscuta vloggerita Mimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.