De câte ori ţi-ai spus că de mâine renunţi la fumat? Acest viciu şi efectele fumatului au un impact puternic asupra întregului organism, dar mai ales asupra tenului tău.

La nivelul feţei, pielea îşi pierde strălucirea şi elasticitatea. Acest aspect devine foarte vizibil la nivelul ochilor, unde cearcănele par mai pronunţate, apar pungi inestetice și o rețea de riduri fine. În unele cazuri, apar pete rezistente la tratament sau chiar acnee.

De asemenea, se pot forma riduri adânci, verticale, în jurul gurii (riduri periorale), cauzate de mișcările repetate de la acest nivel și distrugerea elastinei.

Tratamente estetice potrivite pentru efectele fumatului

  1. Peeling facial 

    Peeling-ul este un tratament eficient de eliminare a liniilor fine, refacere a pielii ferme, diminuarea porilor, eliminarea petelor şi micilor imperfecţiuni. În numai jumătate de oră reuşeşti să îi oferi tenului tău hidratarea si îngrijirea de care are nevoie.

  2. Ştergerea ridurilor periorale 

    Ai nevoie de numai 15 minute pentru a uita de ridurile formate deasupra buzei superioare. Tratamentul constă în injectarea unor cantități mici de acid hialuronic pentru un rezultat de durată.

  3. Mezoterapia 

    Cocktailul frumuseţii este un tratament rapid şi eficient. O şedinţă de mezoterapie durează puţin, numai 15-30 minute. Metoda presupune injectari multiple cu cocktail terapeutic pe baza de acid hialuronic, împreună cu vitamine, minerale, antioxidanţi şi aminoacizi, în funcţie de zona tratată.

Tu ce tratament alegi?

Clinica Swiss EstetiX vă pune la dispoziţie o echipă de medici specialişti care vă vor recomanda tratamentul potrivit.

Pentru programări, ne puteţi contacta la numărul de telefon +40799 822 884.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.