În luna decembrie, imediat după câștigarea premiului pentru Ascensiunea Anului în Estetică la prestigiosul festival Bucharest Fashion Week, Valentin Burada a introdus în Clinica Swiss EstetiX un nou departament, extrem de așteptat de clientele clinicii: chirurgia estetică. Noile servicii disponibile la Swiss EstetiX sunt realizate în conformitate cu ultimele trenduri internaționale.

Valentin Burada, fondatorul și managerul Clinicii Swiss Estetix: ,,Lansarea departamentului de chirurgie estetică este o continuare firească în parcursul clinicii, cu atât mai mult cu cât anul acesta am primit și premiul pentru Ascensiunea Anului în Estetică. Oferim clienților noștri cele mai bune intervenții, realizate de profesioniști și cu rezultate sigure. Aveam foarte multe solicitări pentru intervenții chirurgicale, chiar dinainte de lansarea noului departament”

 Intervenții estetice de la A la Z

Noua listă de servicii cuprinde intervenții de ultimă generație, de la A-Z. Din decembrie, la Clinica Swiss EstetiX  vă puteți programa pentru intervenții chirurgicale de la lifting facial MACSLIFT până la liposucție abdomen sau labioplastie.

 

Lista completă a serviciilor este disponibilă aici : http://www.swiss-estetix.ro/nou-chirurgie-estetica/ 

 

După măriri de sâni și fese cu Aqua Filling,  o nouă premieră Swiss EstetiX

Echipa de la Swiss EstetiX, în frunte cu Valentin Burada, a pregătit o mulțime de surprize în luna cadourilor: ,,E decembrie și suntem pregătiți cu o mulțime de cadouri și surprize pentru  pacienții noștri. Avem de oferit daruri, avem promoții, dar pregătim și un nou concept, la fel de transparent, dar mult mai spectaculos”, încheie Valentin Burada.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.