Un aspect important, mai ales în perioada aceasta, este modul în care îți hrănești organismul și ai grijă de sănătatea ta.  Sănătatea pacienților Swiss EstetiX este o prioritate și oferim tratamente de înaltă calitate pentru a-ți stimula și întări sistemul imunitar împotriva infecțiilor bacteriene și virale.

 

Iată câteva sfaturi pentru a-ți da un boost de sănătate:

  1. Spală-te pe mâini cât mai des!
  2. Hrănește-ți corpul cu suplimente de vitamine și minerale
  3. Folosește produse cu proprietăți antibacteriene și antifungice

 

Una dintre recomandările cheie formulate de specialiștii de sănătate din întreaga lume este de a menține mâinile curățate în permanență. Asta înseamnă că trebuie să te speli de fiecare dată când atingi un obiect străin la locul de muncă, după ce ajungi acasă sau atunci când urmează să treci prin rutina ta de beauty.

Pentru a trece cu bine peste această perioadă, este important să-ți menții corpul sănătos și imunizat.

Hrănește-ți corpul cu suplimente de vitamine și minerale

La Swiss EstetiX, poți opta pentru tratamente cu vitamine și minerale și oxigenare celulară, ce au rolul de a stimula regenerarea organică la nivel celular. Astfel țesutul afectat intră în contact cu oxigenul, reușind cu ajutorul acestuia să se recupereze și să revină la o stare de sănătate bună.

Este recomandat ca cele două tratamente să fie efectuate simultan, pentru beneficii optime, absorbția vitaminelor fiind potențată de oxigenarea celulelor.

Nu mai sta pe gânduri și programează-ți următoarea ședință la Swiss EstetiX!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.