Jurnaliștii de la Evenimentul Zilei au cerut părerea specialiștilor despre o întrebare din ce în ce mai prezentă, în ultimul timp, în România: <<Cum scapi de gușă?>> . Valentin Burada a explicat care sunt tehnicile moderne.

Link către material-ul EVZ, aici: http://evz.ro/parerea-specialistilor-estetica.html

După ce au zâmbit și au distribuit postarea Irinei Loghin, româncele au apelat la medicii esteticieni pentru diverse retușuri.

ÎNTRE MASAJ ȘI LIPOLIZĂ

Specliaștii subliniază că ,,leacul băbesc” al cântăreței ar putea conduce spre alte rezultat decât cele vizate și vorbesc despre alternativele de ultimă oră pentru eliminarea țesutului adipos din diferite zone. ,,Metoda Irinei Loghin este una care ar putea funcționa. Mișcările repetate asupra bărbiei duble nu sunt altceva decât un masaj de tonifiere, care este benefic, indiferent de zona în care este aplicat.În schimb, nu ne putem aștepta la rezultate spectaculoase.

LIPOLIZĂ

În 2017, avem metode simple pentru a scăpa de gușă, o alternativă medicală accesibilă oricui, nechirurgicală și minim-invazivă, este lipoliza. Această intervenție se realizează prin injectarea unor substanțe la nivelul zonei dorite. Intervenția durează aproximativ 20 de minute, iar rezultatele se văd după primele două săptămâni.” spune Valentin Burada, manager al clinicii Swiss EstetiX. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.