În general, femeile își doresc forme voluptoase, care să le ofere mai multă încredere în sine și să le facă mai fericite, mai mulțumite cu ele, cu corpul lor.

Căutăm soluții salvatoare, dar totuși nu uităm un „mic” detaliu: teama de bisturiu și durere. Să fie acesta principalul motiv care te oprește să te bucuri de aspectul pe care ți-l dorești?

Și dacă răspunsul este DA, atunci venim cu cea mai bună veste: poți obține formele mult dorite doar prin simpla injectare cu un gel hidrofil, 100% compatibil cu organismul.

Da, următoarea întrebare va fi: Dar nu este dureros?

Nu, nu vei simți nici un fel de durere sau disconfort.

De ce?

Fiindcă procedura se realizează sub anestezie locală!

Care sunt cele mai mari avantaje ale procedurii?

Ei bine, în urma acesteia nu vei rămâne cu cicatrici sau urme inestetice, astfel că te vei putea bucura de rezultatul visat fără nici un fel de repercusiuni. Mai mult, procedura nu necesită perioadă de recuperare, astfel că imediat după încheierea procedurii poți merge acasă și îți poți relua activitățile obișnuite.

Nu uitați, totuși că remanența procedurii este cuprinsă între 5 și 7 ani, după această perioadă volumul sânilor sau al fundului revine la normal. Acest lucru se întâmplă deoarece substanța este asimilată de organism.

Desigur, dacă ți-a plăcut efectul, poți opta din nou pentru această procedură sau te poți îndrepta către cele chirurgicale: mărirea sânilor cu implant mamar, mărirea feselor cu implant siliconic sau cu grăsime proprie.

Procedura de mărire a sânilor sau a feselor prin injectare durează aproximativ 1 oră, iar ulterior pacienta se va bucura de rezultatele pe care și le dorește.

Ce este important să știți?

În cazul feselor, mișcarea sau sportul nu vă vor modela fundul așa cum vă doriți, fiindcă sportul are la baza doar antrenarea și dezvoltarea mușchilor.

„Mușchii fesieri, în mod natural, nu au acea formă perfectă, rotundă, bombată, pe care femeile și-o doresc. Avem multe paciente, care, deși au un stil de viață sănătos și fac mișcare chiar zilnic, optează pentru această procedură. Îmi amintesc foarte bine că am efectuat mărirea feselor prin injectare și unor paciente care erau antrenoare de fitness. Acest lucru ar trebui să îl înțeleagă extrem de bine pacienții noștri.” – dr. Alina.

One thought on “Cum să ai formele pe care ți le dorești, fără bisturiu?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.