Odata cu inceperea sezonul rece si venirea sarbatorilor de iarna, ne dorim sa aratam din ce in ce mai bine. Pielea noastra are nevoie de un nivel de hidratare mai ridicat, cremele nu mai dau rezultatele asteptate, mastile home-made nu au efectul dorit, motiv pentru care aici intervine ajutorul medicului estetician care are rolul de a corecta sau îmbunătăți anumite părți ale feței și corpului pe care dorim să le scoatem în evidență.

Noi iti prezentam cele mai cautate proceduri estetice in perioada rece, care au rolul de a oferi hidratarea necesara tenului tau si chiar atenuarea ridurilor!

  1. Tratamentul VOLITE – a fost special creat pentru o îmbunătățire generală a tipului și calității pielii feței, gâtului, decolteului și mâinilor. Reprezinta un gel de acid hialuronic injectabil, care imbunatateste calitatea pielii prin: cresterea hidratarii si a elasticitatii pielii si ameliorarea ridurilor fine.  Acest Acid Hialuronic duce la îmbunătățirea calității pielii prin îngroșarea straturilor epidermice și o hidratare în profunzime.
  2. Bright Peel – Peeling-ul este un tratament eficient de eliminare a liniilor fine, refacere a pielii ferme, diminuarea porilor, eliminarea petelor, iregularitatilor si micilor imperfectiuni, dar si hidratare. Peeling-ul implica 3 pasi simpli. Primul este aplicarea unui demachiant, apoi urmeaza, prin pensulare, o solutie de cea mai buna calitate, pe fata, gat si decolteu pentru a imbunatati aspectul pielii prin reducerea semnelor post-acneice si chiar a ridurilor fine. Peelingul este o actiune bine controlata, efectuata de catre medic, care va actiona in mod eficient pe pete, pori si imperfectiuni, stimuland regenerarea celulara. Foarte curand pielea devine mai fina, mai clara, iar porii se strang. Ultimul pas consta in aplicarea unei crème cu factor de protective, In cele din urma intreaga fata incepe sa straluceasca.
  3. Beauty Cocktail – Mezoterapia facială este un tratament nou folosit în medicina estetică cu efecte uimitoare. Tratamentul presupune injectarea direct în tegument a unui cocktail terapeutic pe baza de acid hialuronic, impreuna cu vitamine, minerale, antioxidanti si aminoacizi.Este cea mai rapida si eficienta metoda pentru rejuvenare faciala cu efecte uimitoare, precum combaterea semnelor trecerii timpului si reducerea ridurilor fine, reducerea petelor superficiale, hidratarea si restabilirea tesuturilor dermale, cresterea stralucirii pielii, estomparea vergeturilor rosiatice si pistruilor. Ingredientele active sunt introduse direct in derm si actioneaza imediat!

Tu ce tratament alegi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.